Aphrodite - Aftershock (2002)

Dance
Label: V2

1. In Flight Introduction (1:18)
  2. Heat Haze (5:54)
  3. Put a Cut on It (5:32)

met Rah Digga

4. Interlude: Brock Sensi (0:38)
  5. All over Me (5:37)

met Barrington Levy

6. Calcutta (5:31)
  7. Wobble [Stumped Up Mix] (5:31)
  8. Interlude: Gig in the Junk Yard (0:43)
  9. Ganja Man (4:52)

met Schoolly D

12. Children (0:30)
  13. Be with Me (4:07)

met Miss Bunty

14. Karma Sutra [Slinky Mix] (5:31)
  15. Fanfare [Bomber Mix] (5:31)
  16. Interlude: London Massive (0:33)
  17. Chinois (5:09)
  18. See Thru It (6:26)

met Wildflower

avatar van andnino
Ik vind dit toch niet slecht...
De beats zijn dan niet bepaald hard.. de sfeer is goed, en het idee van een vlucht (met steden als song titels) is toch leuk, en het geheel word leuk aan elkaar geknutseld... Heat Haze, All Over Me, Chinois en Calcutta zijn zeer lekkere nummers!

avatar van Carolaah
Nee, het is ook geen slecht album,
al krijgt Aphrodite bij lange na niet mijn voorkeur voor DnB.
De cd is opzich wel een geheel,
maar niet erg boeiend, een paar mooie tracks, als Calcutta, Ganja Man, Hoochie en Be with me (jammer van het vele gebler van die vrouw er doorheen). Karma Sutra vind ik echt 10x niks, da's echt zo'n nummer waar ik de cd speler nooit op vol geluid zou laten draaien als deze cd er in zou zitten.

Naja ik ben niet echt wild van dit album, maar het klinkt wel ok

avatar van Shelter
ik vind deze erg saai, ooit gekocht omdat ik de vorige wel redelijk vond. Deze vind ik minder redelijk tot slecht. Fantasieloze muziek, weinig verbeterd tov plaat hiervoor, zelfs slechter en eentoniger.

avatar van UK-Choonz
Zeer leuke plaat met dikke partytracks. Helaas heeft de plaat6 in het midden een zwak moment.