Anal Penetration - Spray for Jesus (2007)

Label: Last House On The Right

1. Baise Moi (Part 2) (2:04)
  2. The Flood (1:44)
  3. Freedom of Lust (2:06)
  4. Where Next to Fuck Her (2:01)
  5. Splitting Oceans (1:20)
  6. ...And My Hands Still Smell Like Fish (2:09)
  7. Behind the Curtains (1:18)
  8. At War with the Stinkwhore (1:05)
  9. Vibrator Failure (Part 3) (0:41)
  10. Shit for Metal (1:29)
  11. Suck Or Die (1:34)
  12. Artillery of a Madman (0:58)
  13. Fuck for Power (1:28)
  14. Beatings from My Evil Sword (1:59)
  15. Cheap Ass Bitches (1:32)
  16. The Power in My Cock (1:03)
  17. .....When My Apocalyptic Fluids Have Reached the Top of Your Mountain (2:11)
lambf
Juej, de eerste full-lenght van Anal Penetration . Vanaf de Facial Obese split/verzamelaar werd het geluid stukken beter en dat zette zich voor op de split met Tumour. En ook op deze cd is die lijn doorgetrokken.

Het eerste wat opvalt, is dat er maar 2 nummers onder de minuut vallen. Vooral omdat op hun vorige split nog nummers stonden van 3 seconden. Het tweede wat opvalt is dat er maar 17 nummers zijn, eigenlijk wel wat weinig. Nu over de muziek zelf. Tsja, wat valt erover te vertellen. Lekker zwaar, bijna zompig gitaar-geluid. Stukken met erg snel drumwerk, en stukken die veel langzamer zijn. Ok, het mag dan wel een drumcomputer zijn, maar een voor mens is dit volgens mij nouwelijks te drummen, mischien dat er wel mensen zijn, maar dat zal te veel werk en geld kosten, en dan zou het geen eenmans-project meer zijn. Gelukkig weinig gebruik van sample's, en gelukkig alleen zijn gewone, lage en hoge vocalen. Een dikke 5*, deze zou nog wel eens hoog in het jaarlijstje terrechtkomen.

avatar van bennerd
Je maakt me benieuwd lambf. Is de man achter de band niet ook een lid van The Bitch In The Van?
(Nydoom toch, of hoe heet hij ook weer)

lambf
bennerd schreef:
(Nydoom toch, of hoe heet hij ook weer)

, ik moet ook maar eens achter de andere projectjes van Nydoom op zoek gaan.

avatar van bennerd
lambf schreef:

, ik moet ook maar eens achter de andere projectjes van Nydoom op zoek gaan.

Ik vind hem zo een lekkere rauwe boerse grunt hebben

godlydevil7
Voordat deze cd is uitgebracht kon je AxPx al op veel splits en compilaties vinden. Wat ik van dit album vind? Ontzettende goede grind, dit is een plaat die zonder meer 5 sterren verdient.

Spray for Jesus CD is nog verkrijgbaar bij mij voor 8 euro..
ook de laatste split CD (2008) met Punished Earth voor maar 5 euro
email [email protected]

oh ja.. en bedankt voor de reacties!