Broken Social Scene - Remember the Humans (2026)

Canada
Label: Arts & Crafts

1. Not Around Anymore (3:52)
  2. Only the Good I Keep (3:27)
  3. Mission Accomplished (King Fisher) (3:13)
  4. The Call (4:13)
  5. Relief (3:28)
  6. And I Think of You (5:52)
  7. This Briefest Kiss (6:01)
  8. Life Within the Ground (4:23)
  9. Hey Amanda (3:30)
  10. Paying for Your Love (3:28)
  11. What Happens Now (5:28)
  12. Parking Lot Dreams (2:43)

avatar van coldwarkids
Werkelijk een fenomenale eerste single! Prachtig.

avatar van Rain King
Hey Amanda

Beide nummers zijn ouderwets goed, heel veel zin in dit album

avatar van Rain King
geplaatst:
The Call vond ik eerst wat gewoontjes klinken, maar ik blijf 'm maar opnieuw luisteren; zeer tof nummer.

avatar van E-Clect-Eddy
geplaatst:
De singles doen me denken aan de (eerste) albums van het IJslandse múm: maar minder elektronisch.

Veel akoestisch, beetje te eclectisch (iets te veel verschillende instrumenten), beetje avant-garde, in de mix met folk rock / pop rock. Klinkt prima, maar het blijft niet hangen.

avatar van philtuper
24 jaar na het onvolprezen You Forgot It In People. Wow...
Eerste luisterbeurt hoor ik fraaie, herkenbare dingen (The Call) en hoor ik ook best wel wat variatie. Niet alles even geslaagd maar wellicht heeft het wat tijd nodig. Moet er iig weer even aan wennen.