Van Halen - Live in New Haven, CT 1986 (2026)

geen stemmen

11. Why Can't This Be Love
  12. Rock and Roll
  • vanaf 18 april te koop
avatar van gigage
Live without a net dan nu eindelijk als audio?

For the first time on vinyl, Live in New Haven, CT 1986 captures the band’s newly retooled lineup of Sammy Hagar, Eddie Van Halen, Alex Van Halen, and Michael Anthony in raw, peak form during their triumphant ‘5150’ tour.

Record store day release op 2lp

avatar van OzzyLoud
gigage schreef:
Live without a net dan nu eindelijk als audio?

Record store day release op 2lp

Rond 27 maart komt de expanded edition van 5150 (via Rhino label) uit, net als wat bij Fuck en Balance is gebeurd.
Daar zal Live Without A Net via 2 versies op cd komen. Op audio cd aangepast waarin Get Up ontbreekt maar wel weer de cover Wild Thing. Op blue ray de originele concert registratie als hd upgrade.
Op LP wordt je weer gedwongen om het apart te kopen............

avatar van vielip
Ik vind het toch een dingetje dat sterke eigen nummers als Get up en Good enough ontbreken en saaie covers (Wild thing en Rock & roll) er wel op staat. Dat had echt anders gemoeten.

avatar van gigage
Als ze het maar op de streaming diensten mikken. Ik heb alles al maar ik vind het een gedoe om de dvd van without a net aan te slingeren en wil het graag ook ergens anders kunnen beluisteren.