Rain Man (1988)

Pop / Score
Label: Capitol

1. The Belle Stars - Iko Iko (2:53)
  2. Johnny Clegg & Savuka - Scatterlings of Africa (4:05)
  3. The Delta Rhythm Boys - Dry Bones (2:54)
  4. Etta James - At Last (3:01)
  5. Ian Gillan en Roger Glover - Lonely Avenue (3:09)
  6. Bananarama - Nathan Jones (5:11)
  7. Hans Zimmer - Leaving Wallbrook / On the Road (5:39)
  8. Hans Zimmer - Las Vegas / End Credits (8:21)
  9. Rob Wasserman en Aaron Neville - Stardust (4:35)
  10. Lou Christie - Beyond the Blue Horizon (3:44)
avatar van muziekhater
Maar 2 nummers van Zimmer op dit album, maar die zijn dan ook wel helemaal fantastisch, Las Vegas op 10 uit je speakers laten knallen!!

avatar van SpaceyKing99
Vind de nummers van Zimmer het leukste van dit album.
3.5* voor die mooie thema's!

avatar van WeZet
Zimmer was in zijn relatieve begintijd nog origineel, zo ook op deze plaat. Hoewel we de percussie al kennen van zijn Bird on a Wire tijd, blijven de synthesizer-deuntjes het goed doen (ietwat cheesy tegenwoordig, toen prima). En om eerlijk te zijn doen de (slechts) 2 composities van Zimmer op de plaat me het meest. Fijne sfeer. Zoals muziekhater al zegt: laat het Las Vegas/End Credits thema maar op standje max uit je speakers knallen.

avatar van muziekhater
Prettig dat er een heruitgave is met de klasse muziek van Zimmer, enige minpuntje is dat de kwaliteit niet best is (wat ook wordt toegegeven in het boekje).