Draconian - In Somnolent Ruin (2026)

geen stemmen

Zweden
Label: Napalm

1. I Welcome Thy Arrow (7:59)
  2. The Monochrome Blade (7:01)
  3. Anima (6:30)

met Daniel Änghede

4. The Face of God (7:36)
  5. I Gave You Wings (7:29)
  6. Asteria Beneath the Tranquil Sea (2:30)
  7. Cold Heavens (5:13)
  8. Misanthrope River (6:25)
  9. Lethe (7:11)
  10. Dominion *
  11. This Too Shall Pass *
  • vanaf vrijdag 8 mei te koop
avatar van Apollo
geplaatst:
'Cold Heavens' klinkt alvast erg goed! Het is nog wel wennen aan het ontbreken van Heike haar etherische nimfezang, maar de terugkeer van Lisa Johansson klinkt veelbelovend voor de rest van het album. 4 maart 2027 in Tivoli, Utrecht en 5 maart 2027 in DVG Club, Kortrijk. Saturnus (!) en Ann my Guard als support.

avatar van GaiusBertus
geplaatst:
Ik vind het jammer dat we Heike moeten missen maar ik ben wel hyped voor het nieuwe album met de terugkeer van Lisa!

avatar van GaiusBertus
geplaatst:
De nieuwe single Misanthrope River leek in eerste instantie minder dan de vorige, maar na een paar keer luisteren groeit hij wel enorm en vind ik hem beter dan Cold Heavens. Album wordt vast op zijn minst prima en misschien wel heel goed?