Miracle Fortress - Five Roses (2007)

Canada
Label: Secret City

1. Whirrs (2:30)
  2. Have You Seen in Your Dreams (3:01)
  3. Next Train (4:16)
  4. Maybe Lately (3:13)
  5. Beach Baby (3:33)
  6. Hold Your Secrets to Your Heart (3:35)
  7. Little Trees (4:24)
  8. Poetaster (3:54)
  9. Five Roses (3:20)
  10. Blasphemy (4:50)
  11. Fortune (3:03)
  12. This Thing About You (3:52)
avatar van titan
titan (crew)
Vorig jaar ook zo genoten van het album Andorra van Caribou? Ren dan zo snel mogelijk naar de platenzaak om dit schijfje te bemachtigen! Hoewel minder gelaagd en niet voorzien van electronica bevat dit album namelijk precies dezelfde weelderige en zoete sixtiespsychedelica.

avatar van trebremmit
Heerlijk album, Beach Boys achtig, Blasphemy is een heel mooi nummer op dit vrolijke plaatje.

elrayo
Aardig album, dat een aantal erg leuke nummers bevat, maar soms ook wel wat aan de saaie kant is. Het nummer Blasphemy is ook mijn favoriet. Leuk en schattig, maar helaas wat te onopvallend om te kunnen imponeren.