Bruce Soord - Ghosts in the Park (2026)

geen stemmen

Label: Kscope

1. Concepcion (1:25)
  2. Pillars (3:10)
  3. Meet Me on the Downs (3:05)
  4. Kept Me Thinking (6:34)
  5. Day of Wrath (4:21)
  6. Our Predicament (3:43)
  7. Stared Down (4:33)
  8. You Made a Promise (2:56)
  9. Ghosts in the Park (12:52)
  • vanaf 15 mei te koop
avatar van Alicia
De prijs van Ghosts In The Park (Deluxe) is niet mals. Ik hoopte nog op een enkele blu-ray uitvoering, maar die zie ik vooralsnog niet op de K-Scope website staan.

Nou ja, we hebben de tijd om te sparen! En anders hebben we de gewone cd (of het vinyl) nog. De piano- en akoestische interpretaties, die op de luxe versie aangeboden worden, zijn voor mij - vermoedelijk - toch niet echt interessant.

avatar van legian
Ik twijfel ook om die deluxe versie te halen. Vind de boeken altijd wel mooi en heb zijn andere platen ook in die versie. Maar met een akoestische en piano versie van de nummers zie ik er nog niet heel veel meerwaarde aan. Hoewel de hoes in dat formaat wel erg mooi zal staan.
En die prijs werkt ook niet mee.

Jammer dat we nog geen single hebben voor zover.

avatar van Alicia
De akoestische versie ‘Y Aqui Estamos’ – Alternate Versions – van het album It Leads To This van The Pineapple Thief heb ik, bijvoorbeeld, slechts één keer beluisterd. Dus ik zie de meerwaarde van akoestische versies er ook nauwelijks van in.

We gaan het horen! Het nieuwe album zal vast wel weer de moeite waard zijn. Bruce Soord is immers een begenadigd liedjesschrijver.

avatar van milesdavisjr
Soord heeft mij de laatste jaren weten te overtuigen van zijn compositorische vaardigheden.
Hoewel ik zijn werk met The Pineapple Thief weet te waarderen, gaat mijn voorkeur uit naar zijn solowerk.
Zijn voorlaatste plaat; Luminescence vind ik nog steeds een uitstekende plaat.
Een vocaal wonder zal Soord nooit worden - hij mist power en variatie in mijn ogen en oren - maar in zijn solowerk vind ik dat geen ramp. Dat songmateriaal is immers een stuk ingetogener van aard.
We wachten de 15e af, afgaande op de eerste fragmenten ligt het in lijn met Luminescence en dat zal geen straf zijn.
Vreemd genoeg ben ik toch ook wel weer benieuwd naar de akoestische versies van Ghosts in the Park.