S.J. Borger - Spring Is Here, Don’t You Know (2026)

Folk / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Impro III (3:26)
  2. Spring Is Here, Don't You Know (4:22)
  3. Wayfaring Stranger (4:52)
  4. Wandering (4:02)
  5. And Now, Rest (5:36)
  6. Impro X (3:53)
  7. To Infinity & Beyond (3:53)
  8. Celluloid Memories (6:51)
geplaatst:
Het heeft 14 jaar geduurd voordat Johan Borger zijn derde album de lente heeft ingestuurd. Nu onder de naam S.J. Borger.

Acht instrumentale nummers die zonder woorden de luisteraar bereiken. Geen poespas, maar heel direct.
Alsof Johan zijn gitaar heeft meegenomen en bij jou in de huiskamer een privé-voorstelling geeft.

Het album brengt rust in roerige tijden. Je kunt je echt even afsluiten van wat er buiten allemaal gebeurt. Het is momenteel wel even nodig af en toe.

avatar van Broem
geplaatst:
Veelbelovende recensie gelezen op het www. Nieuwsgierig gaan luisteren maar dit kan mij maar matig bekoren. Gitaarspel klinkt goed maar een heel album lang is too boring. Er hoeft voor mij niet altijd variatie in een album te zitten maar een album als dit is teveel. Was van plan wat van zijn eerdere albums te luisteren maar die ambitie komt op een laag pitje te staan.

Broem schreef:

Dat is jammer want die zijn echt heel fraai (en anders dan deze).

avatar van Broem
aERodynamIC schreef:

Dat is jammer want die zijn echt heel fraai (en anders dan deze).

Dan ga ik ervoor