The Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin' (1967)

Label: United Artists

1. Gimme Some Lovin' (2:53)
  2. Keep on Running (2:42)
  3. Hammer Song (2:14)
  4. Nobody Knows When You're Down and Out (3:49)
  5. When I Come Home (2:01)
  6. It Hurts Me So (2:51)
  7. Somebady Help Me (2:57)
  8. Midnight Special (2:11)
  9. Here Right Now (3:09)
  10. Trampoline (2:23)
  11. Sittin' and Thinkin' (2:51)
  12. Goodbye Stevie (2:22)
avatar van jorro
Het album is bijna volledig bij elkaar te sprokkelen op spotify. En dan valt het me behoorlijk tegen. Er staan een aantal 'trekkers' op dit album (Gimme Somr Lovin', Keep on Running en Midnight Special) maar die zijn niet echt mijn ding. Ook een bluesnummers als Sittin' and Tninkin' valt mij tegen.
Alles klinkt wat gezapig. Ik kom niet verder dan 2,5* voor de nummer 78 uit de 100 Greatest Albums of 1967 en 182 in de Best Ever Album chart 1967. Ik zal de stem niet plaatsen want ik heb het album dus niet volledig bij elkaar weten te krijgen.