Rodney Crowell - Then Again (2026)

geen stemmen

Country
Label: New West

1. I Won’t Lie (3:30)
  2. Are You One of Us? (4:35)

met Guy Clark

3. If I Could Speak to Leonard (5:10)
  4. Bring It On Home to Memphis (3:44)
  5. The Ballad of Artemis and Orion (4:29)
  6. Sing Your Heart Out (4:33)

met Kieran Goss en Annie Kinsella

7. Whatcha Gonna Do Now #2 (2:17)

met Lyle Lovett en Chely Wright

8. The Has-Been Vents His Spleen (5:22)
  9. 40 Winters (4:19)
  10. Go Light a Candle (3:46)

met Lera Lynn en Emmylou Harris

• vanaf 26 juni te koop
avatar van Tonio
geplaatst:
Ik hoorde zojuist Go Light a Candle op de radio. Een nieuwe van Rodney Crowell? Even googlen en het is duidelijk, namelijk 'ja' en 'nee'. Het betreft opnamen uit de periode 2000-2005. In die periode produceerde hij een drietal fraaie albums, waarin hij reflecteerde op zijn verleden.

De restopnames konden hem niet bekoren en bleven daarom op de plank liggen. Nu, vele jaren later hoorde hij ze weer en vroeg zich af waarom hij ze destijds niet goed genoeg vond. Daarom opgepoetst en alsnog uitgebracht. Ik ben fan en ga het album de komende dagen beluisteren. En kom er dan op terug.

avatar van Tonio
Oeps! Ik zie nu pas dat ik nog even geduld moet hebben. Album verschijnt pas op 26 juni.