Pestilence - Bangkok Bloodshed (2026)

geen stemmen

12. Out of the Body
  • vanaf vrijdag 19 juni te koop
avatar van namsaap
geplaatst:
Mameli is de reacties op de eerste cover van Levels Of Perception inmiddels vergeten?

avatar van Edwynn
geplaatst:
Dat interesseert hem gewoon geen reet. Ergens is dat ook wel weer buitengewoon stoer en grappig. Sowieso is dat hele facebookaccount van hem puur Jiskefet. Vroeger kon hij in interviews ook al al dan niet onbedoeld grappig uit de hoek komen met hele gekke statements.
Dat is natuurlijk allemaal totaal onderschikt aan datgene wat Mameli in muzikaal opzicht te berde heeft gebracht. Daar heb ik alleen maar respect voor. Na de wederopstanding in 2009 was het even zoeken naar de juiste uitingsvorm, maar Exitivm uit 2021 alweer was een dijk van een plaat. Levels Of Perception was weer onnodig. Maar een livedingetje met veel spul uit vrogger tiet kan natuurlijk hartstikke leuk zijn.

avatar van namsaap
Edwynn schreef:
Dat interesseert hem gewoon geen reet.

Hij heeft na de kritieken indertijd de cover wel laten vervangen door een zo mogelijk nog lelijker exemplaar.

Exitvm was inderdaad een sterke plaat, maar ik krijg sterk de indruk dat hij zichzelf teveel in de weg zit om de continuïteit van Pestilence te waarborgen. In 2023 was er al sprake van de opvolger Portals, maar sindsdien is het een komen en gaan van bandleden en bracht hij het gedrocht Levels Of Perception uit. Dat er nu een live-album uitkomt is een teken aan de wand.

avatar van B.Robertson
geplaatst:
Pestilence Bangkok 2025 - Youtube De opname klinkt zuiver dat ik deze ook nog wel eens kon aanschaffen. Mameli loopt richting 60 maar wat een vreemdelingenlegioen is zijn band geworden met dat komen en gaan van muzikanten.