Jesus Jones - Twilight (2026)

geen stemmen

10. This Perfect Place
  11. Bad Zoo Rescue
  • vanaf 18 september te koop
avatar van E-Clect-Eddy
Ooit de eerste 3 cd's van Jesus Jones in 1 koopje kunnen bemachtigen maar ik luisterde uiteindelijk alleen naar Doubt (1991). Ik was wel gecharmeerd van de stem van de zanger in combinatie met de energieke muziek, ergens tussen Dance en Rock in. Maar alleen dat wat op dat album stond.

Heb de single uit nieuwsgierigheid eens opgezet maar is niet voor mij.

avatar van vigil
Waarschijnlijk wel wat voor mij al valt de single mij ook wel iets tegen.

Maar goed misschien kan ik ook wel niet meer energieke jonge honden dancerock verwachten

avatar van E-Clect-Eddy
RonaldjK Ja, maar die eerste drie zullen in elkaars vaarwater gezeten hebben wat muzikale stijl, kan het niet meer herinneren. Maar alleen met het album Doubt had ik een klik.

Die had volgens mij ook de videos die vaak te zien waren op MTV.

Is inderdaad ook niet realistisch om te verwachten dat ze na al die jaren nog steeds dezelfde muziek stijl hebben. Was verrast dat Last.fm het tussen mijn aanbevelingen had gezet.

avatar van RonaldjK
E-Clect-Eddy, ik heb de indruk dat je op mij reageert maar ik ken dit album niet en had hier tot dusver niets te melden. Kun je een lichtje doen schijnen?

avatar van E-Clect-Eddy
Aaah, ik bedoel hun 3 eerste albums zullen wat stijl betreft dicht bij elkaar zitten, maar alleen Doubt leek mij hiervan de moeite waar. Zoals gezegd ik kan me de andere 2 niet meer herinneren.

De aantrekkingskracht van Jesus Jones was misschien vooral door de videos op MTV bepaald. Dus eigenlijk los van de muzikale stijl waarin de nummers werden gespeeld.

Los van dat is het natuurlijk voor elke single van elke act lastig om meteen bij de eerste beluistering indruk te maken.

avatar van RonaldjK
Je schat dus in dat het iets voor mij zou kunnen zijn? Dan ga ik het eens checken.

avatar van vigil
Het 3de album Perverse was zeker in de UK nog best succesvol met een paar hitsingles. Die sluit best goed aan bij Doubt dus die zou ook wel in de smaak kunnen vallen.