menu

Linda Ronstadt - We Ran (1998)

mijn stem
3,41 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: Elektra

  1. When We Ran (5:08)
  2. If I Should Fall Behind (4:06)
  3. Give Me a Reason (3:59)
  4. Ruler of My Heart (3:37)
  5. Just Like Tom Thumb's Blues (7:48)
  6. Cry 'Til My Tears Run Dry (4:01)
  7. I Go to Pieces (3:47)
  8. Heartbreak Kind (3:31)
  9. Damage (3:19)
  10. Icy Blue Heart (4:57)
  11. Dreams of the San Joaquin (5:14)
totale tijdsduur: 49:27
zoeken in:
avatar van Kronos
3,0
Beste nummer van dit album is voor mij Cry 'Til My Tears Run Dry. Hartverscheurend mooi. Verder zijn het titelnummer (van John Hiatt) en Damage de moeite. De rest van het album is gewoon oké.

4,0
Een degelijk album van Linda.
De cd opent goed met "When we ran".
"Cry till my tears run dry" is inderdaad heel mooi maar ook "Ruler of my heart" en "Just like Tom Thumb's Blues" wil ik zeker niet onvermeld laten. De laatst genoemde doet me op de een of andere manier steeds denken aan "Carmelita" van haar album Simple Dreams. Echt een mooi nummer....!! "Give me a reason" vind ik persoonlijk niet zo bijzonder maar voor de rest is dit gewoon een degelijk album die bij mij geregeld in de cd speler gaat...
4*

avatar van Kronos
3,0
Don Henley schreef:
"Just like Tom Thumb's Blues" wil ik zeker niet onvermeld laten. De laatst genoemde doet me op de een of andere manier steeds denken aan "Carmelita" van haar album Simple Dreams. Echt een mooi nummer....!!

Mij doet het vooral denken aan Just Like Tom Thumb's Blues van Bob Dylan. En Linda doet het verdienstelijk, maar nobody sings Dylan like Dylan.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:26 uur

geplaatst: vandaag om 00:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.