Avneya - Road to I (2024)

1 stem

Israƫl
Uitgebracht in eigen beheer

1. Upon the Shores of the Afterlife (2:45)

met Erez Nadler

2. Seeds of Immortality (2:52)
  3. Proxima B (5:27)

met Yohai Davidoff en Inbal Bril

4. Emotionally Attached (2:48)

met Guy Eylon en Lily Itzhaki

5. Conjurers of Conformity (3:23)

met Inbal Bril

6. Ethics We Chose to Omit (3:51)
  7. Momentary Blink (4:28)

met Guy Eylon en Lily Itzhaki

8. Ima Sheli (5:58)
avatar van Eddie
Wat een plaat, wat een plaat. Ik ben niet zo van de deathmetal met prog invloeden maar als het op deze manier gebeurd dan kan ik er ook niks van zeggen. Ik kan er een hoop over zeggen, maar het komt er vooral op neer dat ik mezelf in 2024 behoorlijk te kort heb gedaan door deze te missen. ProGNerD, ABDrums, ik heb jullie eerder over dit genre gehoord. Ik denk dat jullie dit ook wel mooi zullen vinden.

avatar van ProGNerD
Thanks voor de reminder Eddie, ik heb 'm in m'n digitale verzameling, maar zal nog 's weer luisteren want ik zie dat ik nog geen beoordeling hier had achtergelaten...