James Gang - Jesse Come Home (1976)

Label: ATCO

1. I Need Love (3:17)
  2. Another Year (3:59)
  3. Feelin' Alright (3:26)
  4. Peasant Song (3:56)
  5. Hollywood Dream (3:12)
  6. Love Hurts (3:29)
  7. Pick Up the Pizzas (2:30)
  8. Stealin' the Show (3:58)
  9. When I Was a Sailor (6:47)
avatar van liefkleinhertje
Op deze plaat heeft het duo Peters/Fox iedereen de laan uit gestuurd en nieuw zijn hier Bob Webb (gitaar en zang) en Phil Giallombardo (keyboards) .
Zoals gebruikelijk beginnen ze hier weer met hun slechtste nummer ( ook dat nummer Peassant Song is te klef voor woorden) maar de rest is zeker voldoende en heb me zeker vermaakt met deze bejaardenrock .
Ook is dat nummer Love Hurts gelukkig niet dat zeiknummer van Nazareth.
Dit is wel aardige muziek maar wel minder dan hun vorige albums 3* meer kan ik er niet van maken.
Deze LP is nooit op CD verschenen alleen samen met Newborn als 2LP's on 1 CD dus zoveel belangstelling zal er niet meer zijn voor deze groep.

Mssr Renard
'Peasant Song' is wel dramatisch slecht ja. Het is maar een mening, maar toch.

De hoes is wel het gaaftse aan deze plaat, maar echt stoere outlaw-muziek is het niet. Ik heb het idee dat de band hier voor een soort Eagles-light wilde gaan. Het is zo veilig en saai en degelijk allemaal.