The Warlocks - Heavy Deavy Skull Lover (2007)

Label: Tee Pee

1. The Valley of Death (3:11)
  2. Moving Mountains (5:31)
  3. So Paranoid (4:50)
  4. Slip Beneath (8:07)
  5. Zombie Like Lovers (6:27)
  6. Dreamless Days (10:59)
  7. Interlude in Reverse (5:03)
  8. Death, I Hear You Walking (6:24)
avatar van blonde redhead
En is dit nog wat? Zie weining reacties hoewel er bij de vorige platen nog wel gereageerd werd. Is deze slechter dan de andere cd's want die kon ik zelf goed waarderen.

blonde redhead schreef:

Ik vind dit misschien wel hun beste album.

Het klinkt lekker psychadelisch. En het is een mooi geheel. Heerlijke sound.

Mijn favoriete nummers zijn The Valley Of Deeath, Zombie Like Lovers en Dreamless Days

avatar van evil23
In Oktober 2007 werd het vierde Warlocks album op de muziekwereld losgelaten. Heavy Deavy Skull Lover is één grote fascinerende trip. Een kleurplaat vol betoverende, hypnotiserende psychedelica. HDSL is mysterieus, ongrijpbaar en telt tot mijn verrassing 10 tracks( i.p.v de 8 songtitels die staan afgedrukt op de achterkant van de hoes) Een intrigerende cd!

avatar van WesleyX16
Goh welke 2? Op mijn CD staan slechts deze 8 nummers.

avatar van evil23
Wesley De 2 bonus tracks zijn getiteld On/Off Sunlight (5:12) en Worn Thin (3:49) en staan op de digipak versie van de plaat.

avatar van WesleyX16
Helaas kan ik die niet vinden? Van Worn Thin heb ik slechts een live versie gevonden....

WesleyX16 schreef:

De digipack(met 10 tracks) is nog beperkt verkrijgbaar bij cdwow. Daar komt tenminste mijn exemplaar van dit album ook vandaan. De 2 extra nummers zijn echt de moeite waard.