Kim Carnes - Voyeur (1982)

Label: EMI

1. Voyeur (3:56)
  2. Looker (5:31)
  3. Say You Don't Know Me (4:09)
  4. Does It Make You Remember (5:09)
  5. Breakin' Away from Samity (2:48)
  6. Undertow (4:09)
  7. Merc Man (3:29)
  8. The Arrangement (3:44)
  9. Thrill of the Grill (3:22)
  10. Take It on the Chin (4:30)
  11. Voyeur [12' Version] * (5:36)
  12. Little Bit of Love * (4:10)
  13. Still Hold On [Live] * (5:54)
avatar van Gert P
Jammer dat er bijna niets van t koop is en zoek eigenlijk een hele mooie verzamelaar.

Father McKenzie
Ik ken echt enkel dat prima leuke singletje Betty Davis Eyes, een heel aparte stem vond ik haar hebben, raar dat we daar achteraf echt niets maar dan ook NIETS meer van hebben teruggehoord, bestaat die zangeres nog???

Ze bestaat (leeft) nog wel, maar is al wat ouder en heeft de laatste jaren geen cd meer uitgebracht. Ze zag er zeer appetijtelijk uit en je haar stem haalde je uit honderden. Helaas is is ze na Bette Davis Eyes nooit meer doorgebroken, tenminste niet in Europa. Ik had er ooit een 2 lp's van, maar die zijn in de loop der tijd door verhuizingen, opruimen van platen verloren gegaan, helaas.

avatar van Gert P
Father McKenzie schreef:

Ze heeft hier toch echt wel meer hits gehad hoor, oa. universal song, voyeur, bon voyage.

You're right, Gert, maar ik heb ze niet meer. Jammer!

avatar van Spring_affair
Kim Carnes: vooral bekend van Bette Davis Eyes wat niet op dit album staat. Dit album was het vervolg op dat succes. In Amerika een grote ster met meerdere hits. Ik vind dit echt een geweldig album met stevige rock muziek. Een stem herkenbaar uit duizenden. Naast Bonnie Tyler de enige andere vrouwelijke "Rod Stewart". Breaking Away From Sanity is een mooie kwetsbare ballad met kinderkoor. Ik heb de CD met 3 bonustracks. Het nummer Voyeur staat er ook met een 12 inch versie op. Alleen daarom al erg de moeite waard.