De Poema's - Best Of (2003)

Label: Columbia

1. Ik Mis Niets (4:12)
  2. Gewoon Maar Wat op Weg (3:51)
  3. Mijn Houten Hart (4:19)
  4. Dat Ik Nooit de Avond Zag (Heimwee) (4:21)
  5. Zij Maakt het Verschil (4:41)
  6. Romeo (5:40)
  7. Groot en Belangrijk (3:42)
  8. Niets Kan Mij Nog Stoppen (3:24)
  9. Zo Ongeveer (3:46)
  10. Zitten voor de Blues (4:22)
  11. Bang Dat Dit het Is (5:48)
  12. Laat Me Niet Staan (3:31)
  13. Ik Ben Bijzonder (2:21)
  14. Dat Was het Dan (2:59)
Geweldig album,

cker met alle leuke nummers van de band erop, voor mensen die nederlandstalig gericht zijn, is dit cker DE shit

vooral de nummers bang dat dit het is, bijzonder, zijn maakt het verschil(das niet meer dan logisch) en dat ik nooit de avond zag...
Zijn erg vet
De rest doet eigenlijk ook niet voor hun onder:D

TIP: LUISTEREN!!!!!!!!

Greetz Shiv

avatar van HammerHead
Het enige nummer dat ik ken is Zij Maakt Het Verschil. Dit nodigd mij bepaald niet uit tot het beluisteren van de rest van het album.

Nu ben ik toch al geen fan van Van Dik Hout of Acda en de Munnik, maar de combinatie van die twee is toch wel zo'n beetje de vervelendste muziek die ik mij voor kan stellen.

Van Dik hout hoeft van mij niet zo, maar Acda en de Munnik vind ik persoonlijk geweldig.

Dit is echter niet noemenswaardig. De muzikanten hadden er duidelijk meer lol aan dan ik. Met name de tenenkrommende beatles cover is echt compleet overbodig.

2* voor de paar mooie nummers.

Sjah daar blijf ik het met je oneens zijn behalve dan het feit dat van dik hout minder is als acda en de munnik, ondanks die mening hebben ze wel beste nederlandse single met stil in mij .....
sjah valt ook wel weer wat van te zeggen

Hobbes schreef:

Met name de tenenkrommende beatles cover is echt compleet overbodig.

Wat dacht je van de verkrachting van het Ben Folds Five-nummer 'One Angry Dwarf & 200 solemn Faces'.

Shiver, mee eens, goed album. Vooral Romeo is een goed nummer.

avatar van jurado
HammerHead schreef:

Helemaal mee eens. En die Buitenhuis moet een zangverbod krijgen.

Ik vind het juist een geweldig album. Alleen de cover had wel beter gekund, maar dit is mijn meest beluisterde album ooit.

avatar van Rogyros
Elmilo schreef:
Waarom stem je dan niet?

avatar van daniel1974nl
Vooral bekend van Zij maakt het verschil en Houten hart, maar ook de rest mag er zeker wezen. Helemaal geen verkeerd album. Romeo, is inderdaad het hoogtepunt van het album, maar zeker aan te bevelen om in zijn geheel te beluisteren. Lekker voor op de achtergrond.

Hou niet zo A&M, Van Dik Hout is al wat beter, maar deze samenwerking lijkt het beste van twee werelden. Jammer dat het bij 1 album is gebleven.