The Easybeats - Good Friday (1967)

Alternatieve titel: Friday on My Mind

Australiƫ
Label: United Artists

1. River Deep, Mountain High (3:57)
  2. Do You Have a Soul (3:38)
  3. Saturday Night (3:24)
  4. You Me, We Love (3:22)
  5. Pretty Girl (2:16)
  6. Friday on My Mind (2:42)
  7. Happy Is the Man (2:41)
  8. Hound Dog (3:17)
  9. Who'll Be the One (2:36)
  10. Made My Bed, Gonna Lie in It (2:07)
  11. Remember Sam (2:32)
  12. See Line Woman (3:14)
  13. Heaven and Hell * (2:28)
  14. Women (Make You Feel Alright) * (2:35)
  15. All Gone Boy [Alternate Remix] * (2:30)
  16. You Me, We Love [Alternate Remix] * (3:20)
  17. Lisa [Alternate Remix] * (3:06)
  18. Women (Make You Feel Alright) [Single Mix, 1966] * (2:36)
  19. You Me, We Love * (3:24)
  20. Lisa * (3:13)
  21. All Gone Boy * (2:32)
  22. Friday on My Mind [Mono Single Mix, 1966] * (2:42)
  23. Made My Bed Gonna Lie in It [Mono Single Mix, 1966] * (2:08)
  24. Who'll Be the One [Mono Single Mix, 1967] * (2:38)
  25. Saturday Night [Mono Single Mix, 1967] * (3:26)
  26. Heaven and Hell [Mono Single Mix, 1967] * (2:43)
  27. Pretty Girl [Mono Single Mix, 1967] * (2:17)
  28. Heaven and Hell [Australian LP Version, 1967] * (2:42)
avatar van Music4ever
Wat is Friday On My Mind een weergaloos goed nummer zeg! Ben benieuwd of de rest ook zo goed is.

avatar van Toon1
Friday on My Mind is echt één van de leukste nummers uit de jaren '60.

avatar van J.Bell
Daar sluit ik me wel bij aan... de rest ken ik niet, maar dat nummer vindt ik wel heel erg leuk!

avatar van Oldfart
Zal toch wel zo'n beetje de eerste Aussie popband zijn geweest die hier bekend werd; of vergeet ik nu iets?

avatar van nlkink
Beegees waren toch eerder bekend? Het zal elkaar niet veel ontlopen. Ik ken maar een handvol tracks van deze groep maar dat zijn wel allemaal leuke liedjes.

avatar van jorro
Friday on My Mind is beslist een mooi aanstekelijk nummer. Maar of het de toon zet voor de rest van dit album? River Deep Mountain High is wel aardig gecoverd maar ik ken fraaiere uitvoeringen.
Happy Is the Man probeert mee te liften op het concept van Friday on My Mind maar dat lukt niet echt. See Line Woman is ook niet echt sterk. Verder is het wel OK maar zeker geen top.
3* voor nummer 79 in de 100 Greatest Albums of 1967 en 71 (wat hoog) in de Best Ever Albums 1967.