Ike & Tina Turner - Workin' Together (1970)

Soul / R&B
Label: Liberty

1. Workin' Together (3:36)
  2. (As Long as I Can) Get You When I Want You (2:25)
  3. Get Back (3:15)
  4. The Way You Love Me (2:38)
  5. You Can Have It (3:28)
  6. Game of Love (2:47)
  7. Funkier Than a Mosquita's Tweeter (2:40)
  8. Ooh Poo Pah Doo (3:35)
  9. Proud Mary (4:48)
  10. Goodbye, So Long (1:56)
  11. Let It Be (3:15)
proud mary is toch een echte klassieker, jammer dat ik dit album niet heb.

avatar van Janz
Ike & Tina waren niet echt albumartiesten, maar deze is toch wel behoorlijk geslaagd. Proud Mary is natuurlijk een topper. Die 2 Beatlescovers zijn ook niet onaardig, al vraag ik me af of McCartney toestemming heeft gegeven om de tekst aan te passen.

avatar van Willem12982
Geweldig album, met als uitschieter natuurlijk Proud Mary. Albumcover staat ook zeker in mijn top 10 van mooiste covers.

avatar van principal2000
Ben niet zo kapot van Proud Mary zoals de hele wereld, maar vind het toch nog een goed nummer. De titeltrack, Game Of Love en Funkier Than A Mosquita's Tweeter vind ik eigenlijk beter. Maar eigenlijk vind ik het hele album eigenlijk best wel sterk.

Father McKenzie
Working Together;
Tina zingt
en
Ike klopt!

sugartummy
ik heb deze op lp, een oude versleten lp gekocht in de kringwinkel voor 50 eurocent. ik hou niet van tina turner, maar deze lp verraste me positief. ze klinkt geweldig op dit album. de 2 beatles nummers zijn nog het minste op deze goede plaat. het albumcover vind ik niet bijzonder.

Nou, de albumcover vind ik juist weer prachtig: mooie foto hoor. Ik vond 'm op vinyl bij de kringloop voor weinig. Ik kende een paar nummers, maar dit hele album blijkt echt goed te zijn. Side A is zelfs steengoed en daar staat Proud Mary nog niet eens op. Get Back vind ik wel een geslaagde 'cover': tussen aanhalingstekens, want wat klinkt zo'n nummer gelijk anders.

Side B is net een tikkie minder, hoewel ik geen genoeg kan krijgen van Proud Mary. Het ligt misschien ook aan de minder geslaagde afsluiter: Let It Be is nou net de verkeerde song om door Ike & Tina Turner te coveren. Maar goed: mijn pret mag het niet drukken.

avatar van spinout
Dit is goede R & B. Niet wat ze tegenwoordig voor R & B laten doorgaan.

avatar van Larzz
Op cd verkrijgbaar op het BGO label samen met het album Let Me Touch Your Mind. Mooie mastering en informatief cd boekje. Zeer moeite waard voor de soul funk en rock liefhebber.

avatar van dominicano fonso
Het album bestaat uit heel wat covers maar door de prachtige stem van Tina Turner en de funky sound van Ike turner klikken worden ze prachtig.