Gruppo Sportivo - Sing Sing (1994)

Label: Dutch VAN

1. Mission a Paris (3:55)
  2. Disco Really Made It! (4:37)
  3. Lasting Forever (4:28)
  4. I Would Dance (3:51)
  5. Hollywood (3:41)
  6. Cats Hiss (2:29)
  7. Shave (2:50)
  8. Mexican Radio (4:14)
  9. I Shot My Manager! (2:55)
  10. Hello Holiday (2:47)
  11. Family Life (5:16)
  12. Eye I Aye (4:24)
  13. I'm a Rocket (2:29)
  14. Happily Unemployed (2:35)
  15. Repeatlemania (3:18)
  16. I Said No! (3:38)
  17. Beep Beep Love (3:10)
avatar van jellorum
Gruppo Sportivo, hier in Vlaanderenland een redelijk onbesproken band.
Jellorum nam deze eens mee uit de bib naar aanleidng van de hoes die me een lekker warm gevoel geeft, net als de muziek op dit schijfje. Complexloze pop-muziek van het soort dat uw dienaar graag mag horen. Vooral Mission A Paris is een onbetwist juweeltje, daar zal iedereen het toch met me eens moeten zijn? Maar ook de rest van de plaat is aangenaam toeven. Geen constant hoog niveau, daarvoor staat er hier en daar een wat mindere song teveel op.
Vooralsnog aangename kennismaking geweest met deze groep, maar full-albums gaan opsnorren zal er toch niet bij zijn, daarvoor moet je toch met wat meer inventiviteit afkomen.

Sheplays
Er staat wel 1994, de meeste muziek op deze CD dateert toch echt van 1978!

avatar van jellorum
Het is toch een verzamelalbum?

Sheplays
Jawel, maar omdat je meer inventiviteit zoekt dacht ik er beter aan even het oorspronkelijke jaar van een paar van de nummers onder de aandacht te brengen.

Toen was Gruppo Sportivo een vrolijk en verfrissend bandje. De nummers hadden leuke teksten! Ik vind het nu nog lekker om te horen.

Ze waren 'something in between Abba and uhhh..........abah'

avatar van jellorum
Ja ik ook hoor , leuke pop gewoon maar als je iets 'moeilijkers of dieper' wilt ben je hier aan het verkeerde adres.
Ik weet nog dat het, wanneer ik mn vader hielp in de moestuin, het aangenaam werken was met dit plaatje...

Sheplays
Zeker! Lekkere guilty pleasures voor onder het strijken of eten koken!