Freemasons - Unmixed (2007)

Dance
Label: Loaded

1. Uninvited (5:21)

met Bailey Tzuke

2. Rain Down Love (3:20)

met Siedah Garrett

3. If (6:25)

met Hazel Fernandez

4. Nothing but a Heartache (3:11)

met Sylvia Mason-James

5. When You Touch Me (4:17)

met Katherine Ellis

6. Love on My Mind (5:13)

7. Watchin'
  8. Watchin’ (2:48)

9. Desperados (5:03)
  10. Love Don't Live Here Anymore
  11. Love Don’t Live Here Anymore (4:04)

met Judie Tzuke

12. I Feel Like (4:19)

13. You're Not Alone Now
  14. You’re Not Alone Now (4:35)

met Julie Thompson

15. Pacific (5:34)
  16. Love on My Mind [After Hours Mix]
avatar van Nickstbo
Bijna allemaal hetzelfde als "Shakdown" .
Alleen de "Rain Down Love " versie is beter

avatar van Ericos
Lekkere nummers hoor.
Ik vind de versies, zonder al dat gemix, waardor hij veel langer wordt veel beter!

avatar van lizzy123
dit is echt een top album ik hou niet zo van trance muziek maar dit maakt het alleen maar te gekker leuk gevarrieerd en anders dat moet een album hebben !!

Ik zal niet snel iets negatiefs posten, maar Uninvited is een van mijn nominaties voor slechte nummer van het jaar. Wat een ontzettend lege remake van het origineel...

avatar van T.A.
Wist niet dat het een remake was. Van wie? Het valt mij trouwens op dat 'top40 -fans' snel 5 sterren geven aan een album, dit soort modale albums bijv.

Het origineel is van Alanis Morissette en staat volgens mij op de soundtrack van City of Angels.

avatar van tnf
tnf
herman schreef:

Hè gelukkig, ik (wel regelmatig iets negatiefs postend, maar noem het kritisch...) ben niet alleen. Zowat iedereen die iets met dance heeft lijkt ermee weg te lopen.

Eigenlijk is het niet eens slecht geproduceerd. Je hoort er best professionaliteit aan af. Maar er zit gewoon niets in.

avatar van Arrie
Ze hebben het origineel echt verkracht naar mijn mening... Ik was nog wel benieuwd naar wat remixes van hun, maar nu ik dit heb gehoord, laat ook maar. xD

Heemskerktollie
Vindt het nog wel aardig. Één van de weinige trance-nummers die ik kan aanhoren.

Dit is geen trance, maar clubhouse. Waar Freemasons in het verleden nog wel 's een aardige remix afleverde (die van Faith Evans vond ik persoonlijk best lekker), is dit toch echt bijna de ergste plaat van 2007 voor mij.

Heemskerktollie
Clubhouse dan... Voor mij allemaal één pot nat.

Mja, veel plattere muziek bestaat er mijns inziens niet. Opvallend dat je dit dan wel aan kunt horen en andere dingen niet.

Heemskerktollie
Begrijp het zelf ook niet

avatar van friday the 13 th
when you touch me is heerlijk !!!!!!!

Top plaat hoor!!! Goede vocals van de gastzangeressen!! Cd met al hun uitgebrachte hit tot nu toe. 4/5

avatar van dazzler
0813 / FREEMASONS - Uninvited

Seventies retro disco is in da house.
Bee Gees en Saturday Night Fever revival op de dansvloer.

Deze muziek is voor mij vaak ook niet meer dan geluidsbehang.
Mij zal je niet zo gauw in glitterpak met olifantenbroek en plateauzolen zien.
Ik voel me met andere woorden niet uitgenodigd om hierop te feesten.
Uninvited stond in Vlaanderen maandenlang genoteerd en was even nummer 2.

avatar van AyKay
Het is inhoudsloos, het is plat, het is weinig origineel, het is van hetzelfde laken een pak..............MAAR HET SWINGT WEL. En het heeft altijd hetzelfde herkenbare sausje. Ik vind het knap gedaan van de heren. Draai de CD nog regelmatig. Als behang weliswaar, maar ik word er vrolijk van. Uitschieters: Love On My Mind, If, You're Not Alone en Pacific.....

avatar van RogerV
Het is retestrakke commerciele house. Maar klinkt als een trein.

De Freemasons leveren in dat opzicht altijd kwaliteit.

avatar van Emile93
Heerlijk album! Loopt lekker door!!! Eigenlijk constant hetzelfde deuntje, en dan nét even anders. Het is pakkend en toch gaat het niet vervelen! Heerlijk!

avatar van pureshores
Hoewel hun remixes vaak erg sterk zijn is een heel eigen album een saai glad gebeuren.
Het klinkt allemaal erg eentonig en gepolijst, de herinnering aan M People komt steeds terug bij mij.
Rain down love vind ik nog het leukst

avatar van Paap_Floyd
Ik durf het eigenlijk niet hardop te zeggen omdat mijn welgewaardeerde vriend herman het dan hoort.. Maar ik vind 'Uninvited' eigenlijk wel een heel fijn nummer

Het is je vergeven

avatar van pureshores
De versie van Watchin' hier is een cheape versie van de clubmix van Deborah Cox-It's over now die bij het 1999 topic afgelopen maand voorbij kwam. Er wordt ook op een dermate vreemde manier gezongen alsof ze de zin niet glad erin krijgen in het refrein.
Wat Uninvited betreft, zowel deze als Alanis M zijn verschrikkelijk. (die snikken van Alanis)