Cheap Trick - Heaven Tonight (1978)

Label: CBS

1. Surrender (4:16)
  2. On Top of the World (4:02)
  3. California Man (3:45)
  4. High Roller (3:58)
  5. Auf Wiedersehen (3:42)
  6. Takin' Me Back (4:53)
  7. On the Radio (4:33)
  8. Heaven Tonight (5:25)
  9. Stiff Competition (3:40)
  10. How Are You? (4:22)
  11. Oh Claire (1:11)
  12. Stiff Competition (Outtake) * (4:03)
  13. Surrender (Outtake) * (4:52)
avatar van vielip
Samen met Dream Police en Rockford de beste van Cheap Trick voor mij! Heerlijke rocknummers die dankzij de Beatles invloeden vanzelf een glimlach op je gezicht toveren.

Prachtige 70's rockplaat met o.a. de evergreen "Surrender". Aanrader ook voor diegene die niet in deze tijd zijn opgegroeid! 4,0

avatar van Dibbel
Goede plaat van Cheap Trick, van net voor de grote doorbraak met het live At Budokan album.
Surrender staat hier dus ook op in de studioversie en blijft een lekker nummer.
De feelgoodrock van Cheap Trick beklijft ook in goede songs als On Top Of The World, California Man en Heaven Tonight.
Nog eens een paar keer luisteren weer de komende weken.
Dream Police kan ik me als iets beter herinneren.
Op vinyl.

Ik dacht altijd dat Surrender van Ramones was, mooi nummer!

avatar van Arjan Hut
Heerlijke mix van allerlei cools en lekkers, en het levert één van de beste rockplaten van de late seventies op. De powerpop van Surrender, de southern rock & roll-coupletten van California Man, in snufje Aerosmith in High roller, en dan dat briljant titelnummer, 'would you like to go to heaven tonight?', broeierig, donker, aantrekkelijk als een sirene voor een schipper. Auf Wiedersehen, plagerige punk, ook een hoogtepuntje.

avatar van vigil
Hey, mister on the radio
You're really my best friend
Please play my favorite song for me

Echt een geweldig album met fantastische nummers als Surrender, Heaven Tonight en Auf Wiedersehen. Samen met Dream Police mijn favoriet album van deze prima band.