Mica Paris - Black Angel (1998)

R&B
Label: EMI

1. Interlude (1:49)
  2. Saty (4:21)
  3. Is It Good Enough (5:12)
  4. Carefree (4:13)
  5. Let Me Inside (3:55)
  6. Black Angel (5:33)
  7. Perfect (4:37)
  8. Hate to Love (4:27)
  9. Waiting (4:09)
  10. I'll Give You More (4:29)
  11. Love's Song (5:18)
  12. Don't Say Goodnight (7:01)
  13. Baby Angel (4:30)
  14. Should've Know Better (5:04)
avatar van pureshores
dit is een prima album voor op een verregende zomeravond zoals op dit moment. Lekker uit de kringloop geplukt en het bevalt goed. Niet een typisch soul album, het is meer een mix van soul, pop, funk en hiphop beats op sommige nummers. Met 2 erg sterke singles Stay en vooral Carefree.
In de credits zag ik dat Boy George meegeschreven heeft aan het titelnummer en Let me inside en hate to love zijn geproduceerd door de Zweedse one hit wonder Stephen Simmonds (Tears never dry).
Mica Paris had al groot succes in 1988 met My one temptation en een paar andere singles en probeerde het 10 jaar later met dit album, wel een typische stem