ATB - Trilogy (2007)

Dance
Label: Kontor

1. Justify (3:49)

met Jennifer Karr

2. Desperate Religion (4:39)

met Karen Ires

3. Renegade (5:38)

met Heather Nova

4. Beautiful Worlds (5:09)
  5. Stars Come Out (3:29)

6. Feel Alive (3:46)

7. Made of Glass (4:20)

8. Alcarda (5:00)
  9. These Days (5:36)

met Jeppe Riddervold

10. Better Give Up (5:10)

met Jan Loechel

11. Some Things Just Are the Way They Are (5:28)

met Jeppe Riddervold

12. The Chosen Ones (4:16)

avatar van Eln1n0
Heel lekker achtergrondmuziekje of om lekker bij te relaxen

CD2 er nog vergeten bij te zetten
Maar leuke achtergrondmuziek is het zeker.

Hm, eigenaardig, ik heb deze versie gekocht, zonder de bonus track: http://en.wikipedia.org/wiki/Trilogy_(ATB)

avatar van TheSilmarillia
Tja, ATB is echt zo'n artiest die ervoor zorgt dat in allerlei landen tientallen verschillende versies van z'n albums verschijnen. Wat wil je, een DJ met zijn status en populariteit

Wat ben ik blij dat ik dit album had ontdekt. Ik vind het een heel sterk album. Veel goede 'dance/pop' songs. Mooie melodieën en vocals. Ook het andere schijfje staat vol met relaxte ambient muziek. Heerlijk om te draaien als je lekker thuis bent met een spannend boek.