Noize Punishment - Noize Punishment (2005)

geen stemmen

Tsjechiƫ
Electronic / Dance
Label: D-Trash

1. Public Enemy No. 1 [Remix] (3:12)
  2. Back to Destroy (3:24)
  3. Lfha (2:51)
  4. Thinking About Death (4:10)
  5. Dk2 (1:09)
  6. Cracked Shit (2:31)
  7. Police Motherfucker (3:07)
  8. Twisting Truth (1:55)
  9. Sick (3:18)
  10. Paranoic Reality (6:01)
  11. Living Like a Rat (And Be Fucked Up!) (2:34)
  12. The Sign (2:59)
  13. Laco Taco (4:16)
  14. Against the Wall (4:42)
  15. Keep It Your Way [Remix] (6:15)
  16. Thank You MF (3:33)
lambf
Noize Punishment maakt erg leuke breakcore. Als het ware een hardere versie van Atari Teenage Riot, maar dan ietsie harder, ietsie noisier. Dit betekend wel dat er erg veel gitaren inzitten. Het negatieve is dat hij zijn muziek te veel doseert, ik zou zelf willen zeggen dat hij zijn muziek te veel inhoud.

Vanaf Thinking About Death begint de muziek een beetje te swingen. Het nummer een leuke melodie bevat en een lekker sfeertje heeft. En he, ik hoor een sample in van een artiest die ik ken. Van wie is dat ook alweer? o ja, Agorophobic Nosebleed

Op de volgende 4 nummers wordt er weer te veel ingehouden. Maar Sick is lekker swingend. Helaas iets te veel hardcore, maar wel goed. Paranoic Reality is een lekkere pieptrack. Die lekkere donkere melodie is goed gedaan.

Het volgende nummer slaat dan weer nergens op. The Sign is dan een lekker hiphop nummer. Stoer en dreigend, zo hoort het Against the Wall is qua productie wat licht uitgevallen, maar wel lekker swingend. De Remix is weer zo'n lekker donker hiphop nummer en het laatste nummer zit op de scheidingslijn kutnummer en wel aardig nummer. Die sample is veel te vrolijk!