Guilty Simpson - Stray Bullets (2007)

Label: Dreadnaughtz

met Cysion

19. Lemon Squeeze
  20. Royce 5'9" Interlude
  21. Sound the Alarm [Remix]

met Black Milk en Royce da 5'9"

22. Dave NY Interlude
  23. Man's World
  24. Ras Kass Interlude
  25. DJ Rhettmatic Megamix
yes

Valt een beetje tegen. Guilty is een coole mc maar zoals altijd staat er weer een hoop bullshit op deze mixtape.

avatar van Osiris Apis
Ja, ook een beetje teveel gangstarappers als gastmc's. Guilty Simpson rapt ook wel over de ghetto, maar op een coole manier. Met zijn dope flow.

Harco
Wat is Guilty voor rapper? Ben benieuwd naar hem vanwege zijn project met Price en Black Milk, maar typische Stones Throw projecten als Madvillain en Jaylib trek ik niet.

Throwback Rap Attack vind ik dan weer wel een hele dikke track van Percee, dus moet Perseverance maar eens gaan beluisteren.

EDIT: Heb wat dingen op Myspace gekeken. Toch niet echt mijn stijl.

Harco
Toch nog een leuke mixtape. Gelukkig is alleen de intro afkomstig van Madlib's handen.

avatar van JLjuju
Die beat van Man's World is in 1 woord GE-NI-AAL. Jammer dat daaroverheen gerapt is, die moest echt ongeschonden blijven. (niet dat Guilty Simpson de beat verziekt ofzo, maar ik vind dat daar geen raps op passen op zo'n meesterwerk)

avatar van Stapler
Osiris Apis schreef:

Lol de enige die nog enigszins een gangstarapper is op deze plaat is Guilty zelf.
Man's World Check ook deze van Dilla met GS: Stress.

avatar van Flipm0de
JLjuju schreef: