Erstlaub - On Becoming an Island (2007)

Electronic / Avant-Garde
Label: Highpoint Lowlife

1. On Becoming an Island (43:49)
Sietse
Echt een van mijn favorieten van het jaar. Erstlaub heeft zich wat mij betreft weer een stuk verbeterd ten aanzien van zijn vorige albums.

Emotioneel geladen drone muziek met hier en daar een aanraking met de muziek die Pan American ook wel maakt.

Voor meer info heb ik op earlabs.org een recensie staan:

Sietse schreef:

Wauw! Kan dat?

Sietse
ja dit is een overtuigend 5 sterren album.

De bijgeleverde remix ep is trouwens ook erg tof. Staan echt mooie nummers op die ik zeker kan aanraden.

avatar van GrafGantz
Laat me raden, ook een Orphax remix?

Sietse
uhm....uuhhh...lees zelf maar...staat al op de site.

Pretty nice.

Ik twijfel nog tussen 4 en 4,5.
In het begin dacht ik nog, niet zo bijzonder, maar tegen het eind werd ik toch behoorlijk meegezogen. Gauw nog een keer

avatar van Jazper
Ik denk toch wel 4,5, alhoewel ik The Goodnight Stars denk ik iets mooier vind nog. Maar ik zat er toch aan te denken die te upgraden naar het maximum, dus dat klopt dan wel weer

lambf
Waarom heb ik dit beluisterd ? Geen idee, het zal wel Sietse's enthousiasme zijn geweest.