Boris Vs Stupid Babies Go Mad - Damaged (2007)

Japan
Punk / Rock
Label: Diwphalanx

1. Stupid Babies Go Mad - Damaged 4 (7:52)
  2. Boris - Damaged 3 (8:55)
avatar van Nakur
Hier zit ook een DVD bij met 70 minuten livemateriaal van beide acts. Maar ik heb geen idee van de kwaliteit. Iemand?

sxesven
Nope, niet voor normale bedragen meer te krijgen, deze release. Muzikaal in ieder geval loeivet.

jawel, Codex4 voor 25 euro

sxesven
Oh, da's netjes. Nou, kopen dan maar als je het echt wil weten.

avatar van Nakur
Dat stond dan ook aan de basis van de vraag

sxesven
Haha, dat begreep ik. Nochtans lijkt de 25 euro me alleszins redelijk en de gok waard. Desnoods verpats je 'm weer voor het dubbele.

Oja, + 6,20 euro verzending. Dat is wel een prijzig gokje. Aan jou de eer

sxesven
Als 'ie er over anderhalve week nog is bestel ik 'm wel. En dan blijkt natuurlijk dat die DVD echt ontzettend ongelooflijk vet is, hè.

Vast

Het label (de sticker op de lp bedoel ik dus) is identiek aan die van Vein zo te zien.

Gallow
Hij is anders gewoon via het Inoxia label te halen, 27 dollar inclusief shipping. een mooie 20 euro dus.

sxesven
Boh, vaagheid; twee jaar terug was 'ie moeilijker te krijgen dan nu!