Neonbelle - In a Cabin With (2007)

Pop / Electronic
Label: Badmintone

1. So Far So Good (2:38)
  2. I've Got Tricks Up My Sleeve (2:36)
  3. Mr. Lee (1:43)
  4. I Just Might (4:06)
  5. No Good Honey (3:18)
  6. Run Along, Run Along (3:04)
  7. Thin Air Tangible (3:17)
  8. I Am Prepared (2:16)
avatar van sq
sq
Gezien in Voorprogramma van Beirut en nu op de luisterpaal. Voor mij beetje ´te leeg´ om echt in mee te gaan.

Haar stem lijkt op die van Regina Spektor.

En verder wel geinige muziek, weet nog niet helemaal wat ik ervan vind. In ieder geval is het niet fantastisch ofzo.
Ik vind 'I've got tricks up my sleeve' en 'So far so good' de leukste nummers.

avatar van Slowgaze
Leuke plaat. Zo minimaal soms dat ik bijna niet kan spreken over minimalisme (doordenkertje ), maar Pien heeft een fijne stem en No Good Honey is natuurlijk wel heel erg mooi.

avatar van Slowgaze
Er gaat een nieuwe Neonbelle komen.
Draai deze opnieuw en vind hem toch wel best sterk. Als de nummers iets voller zouden worden (of gewoon een intensere spanningsboog zouden hebben) en wat meer kop & staart krijgen, gaat die tweede een erg mooie plaat worden die Portishead voorzichtig naar de kroon zal kunnen steken.
Maar dat is hypothetisch.