Nelly Furtado - Loose: The Concert (2007)

Canada
Pop / R&B
Label: Geffen

1. Afraid (1:37)
  2. Say It Right (4:10)
  3. Do It (5:04)
  4. Wait for You (3:28)
  5. Showtime (7:48)
  6. All Good Things (Come to an End) (4:40)
  7. I'm Like a Bird (5:51)
  8. Glow (5:46)
  9. No Hay Igual (4:57)
  10. Promiscuous (6:56)
  11. Maneater (5:43)
Hij valt me erg tegen. Ben 13 maart dit jaar naar het concert geweest en dat was echt super, alleen ze hebben maar de helft van de show op cd gezet. De dvd heeft wel de hele show, dus je kan beter de dvd kopen..

avatar van T.A.
Fruitado maakt op elk album gewoon altijd een paar lekkere tracks. En deze cd is gewoon een variatie op Loose, maar ik zou ook eerder de DVD kopen.

avatar van _Mark_
De nummers van Nelly Furtado die ik op de radio heb gehoord vond ik meestal wel goed en ik besloot dus om deze CD eens te luisteren. Een CD van een concert is natuurlijk altijd iets minder dan het echte concert, of het concert op DVD.

Ik vind het echt een goede CD. Het eerste nummer begint al lekker en het vierde nummer is wel het beste, Wait for you. Het nummer daarna vind ik persoonlijk het minste, maar daarna gaat het weer lekker verder.

Echt een aanrader!!

avatar van Joly
Ik schrok me dood ik dacht dat ze kaal was op die foto :P, nog wat leuke nummer vooral Maneater, Promiscuous, Glow, All Good Things, Say It Right Eigenlijk allemaal...

avatar van NewYorkCityLight
Gaarthuis schreef:

Ik was er ook op 13 maart. Vond het wel goed, niet echt iets hoogstaands hoor. Gewoon vermakelijk.