Petre Inspirescu - Tips (2007)

Roemeniƫ
Electronic / Dance
Label: Cadenza

1. Mostra (11:42)
  2. Racakadoom (10:32)
  3. Galantar (8:36)
  4. La Creme Bonjour (11:51)
avatar van T.O.
Roemenië schijnt het nieuwe goudmijntje van de minimal house/techno te zijn. Deze meneer Inspirescu is de eerste die zich mag bewijzen op een "gevestigd" label.

Een leuke EP, die erg in het verlengde ligt van wat er reeds is uitgekomen op Cadenza. Curieus is 'Racakadoom' waarin flarden gesprek op een aparte manier worden geloopt over de tiktakbeats. Dat zou wel eens een aparte nieuwe trend kunnen worden aangezien Villalobos zich daar ook mee bezig houdt op zijn nieuwste release.

avatar van John Doe
Bedankt voor de tips waaronder deze. Cadenza was ik een beetje uit het oog verloren, maar nu niet meer

Zeker een fijne plaat.

John Doe schreef:
Cadenza was ik een beetje uit het oog verloren,

Niet doen, heel goed label

Zeer originele, eigen sound hebben ze. Enige manco is dat alle releases een klein beetje op elkaar lijken (zeker sinds twee jaar), ook al staat er een andere producer op de hoes.

avatar van T.O.
Halfje er bij, erg leuke frisse EP is dit toch. Elk nummer klinkt toch anders en origineel.

Ik wilde eigenlijk het woord 'geïnspireerd' gebruiken, maar ja...

avatar van Edie
Leuke LP!

Alle nummers hebben wel iets leuks, maar in het bijzonder vind ik Racakadoom en Mostra het lekkerst, erg 'club-achtig' heerlijk. Een échte topper van deze man; Iarmaroc helemaal verslaafd van...