Chaos Theory - The Unholy Trinity (1999)

geen stemmen

Label: ChaosNJ

1. Darkness Descends (5:41)
  2. Left Inside Denial (4:06)
  3. Beat You at Your Own Game (3:39)
  4. Waiting for the Storm (4:06)
  5. End of Sorrow (4:11)
  6. Wretched Life (3:47)
clutch
Het tweede album van Chaos Theory is ook weer een bruut partijtje hakken en zagen. heerlijke opgefokte, agressieve thrashmetal/hardcore met een een beetje een vuig, maar ongelooflijk bruut geluid en het tempo is werkelijk faster than a bullet, heerlijk.

I fucked your mother, you motherfucker

clutch
Ach, zo snel is dit nu ook weer niet. Gewoon lekkere, niet al te moeilijke thrash om de volumeknop open te draaien en door de ruimte heen te stuiteren.

The Deftone
Zo af en toe is deze wel leuk om eens op te zetten.
Vrij simpel maar het beukt lekker op weg.

The Deftone
Clutch, volgens mij zijn wij de enige op de site die deze band kennen.

clutch
Nah, ik denk zo ongeveer de enige in heel Nederland

The Deftone
Eigelijk wel jammer, dit bandje had wel wat bekendheid verdiend.

clutch
Dat denk ik niet. Het is allemaal maar een beetje van de middelmaat wat ze doen, wel leuk hoor, maar niet bijzonder of bijster origineel genoeg om veel aanzien te krijgen. Gewoon een leuk underground bandje, meer niet.

The Deftone
Het is idd geen revolutionaire muziek, maar toch wel op een aardig niveau. Het rockt heerlijk en dan kan je van een hoop veel bekendere bands niet zeggen. Toch wel ver boven de middelmaat.

clutch
Chaos Theory is gewoon kinderlijk simpele thrash van het soort dat in garage's en huiskamers ook wordt gemaakt. Leuk, maar niet interressant genoeg om veel aandacht te krijgen zoals ik al zei.

Overigens volg ik je niet helemaal. Eerst is het van een wel aardig niveau en dan ineens ver boven de midddelmaat. Bandjes van aardig niveau reken ik niet als bandjes die ver boven de middelmaat zitten, maargoed.

The Deftone
Stem verhoogd van 3 naar 4.
Heerlijk albumpje dat de laatste tijd niet uit mijn cd speler te krijgen is.