The Marmalade - There's a Lot of It About (1968)

Label: CBS

1. Lovin' Things (3:06)
  2. I Shall Be Released (4:04)
  3. I See the Rain (4:03)
  4. Hey Joe (4:01)
  5. Summer in the City (2:12)
  6. There Ain't No Use in Hanging On (1:57)
  7. Piece of My Heart (3:56)
  8. Wait for Me Mary-Anne (3:24)
  9. Mr. Tambourine Man (3:15)
  10. Chains (2:34)
  11. Mr. Lion (3:02)
  12. Station on Third Avenue (3:20)
  13. Mess Around (3:13)
  14. Man in a Shop (3:16)
avatar van novalepidoptera
Alleen al voor; I See The Rain, 5 sterren*****
Wait for Me Mary-Anne is ook een van mijn favorieten.
Lovin"Things is wel aardig.
Jammer van al die covers die er ook op staan, niet echt een aanvulling het orgineel is beter.
Toch 5 Sterren

Hun eigen nummers vind ik hartstikke goed, maar die covers van bekende songs vind ik hartstikke slecht.
De Japanse CD-versie heeft nog eens 11 bonus tracks van singles, etc. Van de beste nummers hadden ze 1 goede LP kunnen maken.
Na dit album kwam er op CBS nog een best of uit, daarna gingen ze naar Decca en hadden begin jaren 70 weer een handjevol leuke hits.

avatar van matthijs
dacht dat dit een glad en saai bandje was zoals the Hollies of Fortunes, dat klopt voor een deel, maar die maken niet topnummers zoals I See The Rain (hoor ik net voor t eerst!)