Hyde Out Productions: First Collection (2006)

Japan
Label: Hydeout

1. Nujabes - Moon Strut (Intro) (1:55)
  2. Funky DL - Don't Even Try It (4:52)
  3. Apani B-Fly Emcee - Strive (4:22)
  4. Substantial - Home Sweet Home (3:43)
  5. Nujabes - Still Talking to You (3:25)
  6. Shing02 - Luv Sic (4:48)
  7. Nujabes - Steadfast (4:12)
  8. Substantial en L-Universe - Lyrical Terrorists (3:50)
  9. L-Universe - Lose My Religion [Remix] (4:08)
  10. Pase Rock - It's About Time [Fat Jon Remix] (4:44)
  11. Five Deez - Plazma Avenue [Remix] (4:10)
  12. Cise Starr - D.T.F.N. (3:55)
  13. Funky DL - People's Don't Stray (4:02)
  14. Shing02 - Luv (Sic) Pt2 (4:35)
avatar van Osiris Apis
Verzameling van nummers van het label van Nujabes. De cover heeft veel weg van 'Metaphorical Music'.
Onlangs is er ook deel 2 uitgebracht.

Ik ken elk nummer. Plazma Avenue en Luv (Sic) Pt2 zijn geweldige tracks. Strive, Don't even try it en Luv Sic zijn ook erg goed.

Toffe verzamelaar!

avatar van Sjaakspeare
Ja inderdaad, Plazma Avenue is geweldig. Ik vind 'jazz' als subgenre hier trouwens niet erg op z'n plaats. Maar wel bedankt voor het toevoegen; ik wist helemaal niet van het bestaan van deze verzamelaars af namelijk.

avatar van Osiris Apis
½ ster minder als het vervolg.

avatar van MJ_DA_MAN
Niet zo goed als de opvolger (hoeft ook niet), maar gewoon weer heerlijke muziek zoals Nujabes dat kan (hij produceert 11 nummers). Tegen het einde wordt het wel iets minder (goed), maar dat wordt dan, als afsluiter, op een heel erg fijne manier ''goed gemaakt'' door deel 2 van Luv (sic).

avatar van Frank White
Wat heeft Shing02 - Luv (Sic) Pt2 toch een prachtige beat .^^
Er staat op Youtube een hele goede remix van dit nummer met Tupacs "Do for Love".

avatar van Silky & Smooth
Wie zijn de producers van de overige 3 tracks dan MJ?

avatar van MJ_DA_MAN
Klik. Als je op zoek bent naar credits moet je gewoon op Discogs kijken, daar vind je heel erg veel.

avatar van Silky & Smooth
Ja ik ken de site (en had bij dit album niet gekeken), maar ik vind ze soms best wel beperkt met onbekende albums. Dan staan er maar een paar. Maat toch bedankt!

Rene1979
Heerlijk!

avatar van Silky & Smooth
Ondanks dat hier ook weer een paar pareltjes opstaan vind ik dit toch minder dan de meeste Hydeout- en Nujabes-platen.