Core Corp - Embracing Death EP (2006)

geen stemmen

Hongarije
Electronic / Dance
Label: Black Hoe

1. Embracing Death (5:42)
  2. Hysterectomy (6:34)
  3. The Anthropophagous (6:55)
  4. Hollow-Eyed (9:13)
lambf
Jammer dat de aanloopje's naar de "echte" muziek zo lang zijn.

lambf
Jup, over het algemeen erg lange inro's naar de muziek. Maar dat is hier nog niet zo'n probleem, want als de muziek goed zou zijn, dan zou dat een grote ergenis zijn, maar nu niet. Dat komt omdat de muziek niet goed vind. Drum 'n' Bass die druk zijn moeite doet om indrukwekend over te doen komen, maar evenveel indruk maakt als waterige siroop. Vanaf een afstandje lijkt het wel lekker en de eerste paar slokken zijn nog best aardig, maar je mist gewoon de smaak, het is allemaal te dun en te nietszeggend. Maar gelukkig zijn de laatste paar slokken wat vetter, aangezien daar de siroop is blijven zitten.