Deterrent Measures / Royal Bassdat - Timestretchin' EP (2006)

geen stemmen

Hongarije
Electronic
Label: Black Hoe

1. Deterrent Measures - Deterrent Anthem (2:44)
  2. Deterrent Measures - Invasion (3:18)
  3. Royal Bassdat - Sniper @ Work (3:32)
  4. Royal Bassdat - Gunjah Breed (4:01)
lambf
Deterrent Measures:
Deterrent Anthem is een luie, trage track, met hardcore-beats, maar dan, vetraagd (doh) en een hoopje extra bass. wel leuk, maar een beetje saai. Invasion Is ook traag, maar afwisselender. Ietsie snellere hardcore-beats, ook hoop bass, maar velen malen noisier. Naar het einde naadert komen er meer breaks en word de track afwisselender. 3,5*
Royal Bassdat:
Ook de bassen in Sniper @ Work zijn weer lekker diep. De track zelf is wat lichter omdat er meer drum 'n' bass in zit. lekker ratelende beats gaan samen met diepe hardcore-achtige bass-beats. Wel leuk hoor, maar een beetje saai.
Gunjah Breed is nog een stuk saaier, alles zit op de achtergrond, piepje, rateltje, basje, het zit allemaal in de achergrond.