Peter Koppes - From the Well (1989)

Australiƫ
Label: TVT

1. In the Wake (4:47)
  2. Her Mark (3:30)
  3. Only Wait (4:25)
  4. Horses in the Sand (3:44)
  5. The Lost Peace (4:33)
  6. Pyramid Building (She's Leaving) (3:21)
  7. I Wonder (4:57)
  8. Lullaby (3:05)
  9. Desert Flower Bridge (4:32)
  10. Nursery Fugue (1:30)
  11. Testing 3.2.1. (3:24)
  12. Aural Garden (0:46)
  13. Anthem (2:23)
avatar van Rainmachine
Hmmm nog geen berichten bij dit album en 1 stem van 2,5 ster. Dat is een onvoldoende en dat doet dit album toch wat te kort. Zeker door het mooie gelaagde gitaarwerk van Koppes. De man heeft een enorm gevoel voor sfeervol gelaagd gitaarwerk, iets wat wonderbaarlijk goed werkte in combinatie met Marty Willson-Piper in The Church. Het is ook wel bijzonder om te horen wat voor compleet andere invalshoek hij zoekt, vooral de wat Arabische sferen (toetsen) bij The Church komen dus duidelijk van zijn hand. De zang is ook hier wat minder en onevenwichtig, jammer want ook al speelt Peter beter gitaar dan dat hij zingt, hij heeft toch wel een paar fraaie Church nummers op zijn naam staan.