Angerfist - Breakin' Down Society EP (2003)

Dance
Label: Masters of Hardcore

1. Bonified Alkoholik Musik Making Muthafucka (4:34)
  2. Maniac Killa (6:26)
  3. The Number (5:33)
  4. Necroslave (4:47)
  5. Break Society Down (4:47)
  6. Killerfist (6:10)
avatar van Goodfella
1,0
Heel soms en heel stiekem is die boze vuist ook m'n guilty pleasure.

Maar nu even niet.

1* (voor Necroslave.. wel geinig)

1,0
niet echt mijn favoriete style van muziek, maar luister het welles , ik geef enkel een 1,0 hier voor

tja, je moet ervan houden. Ik hou van heel veel genres muziek en dus ook van hardcore. Zo nu en dan kan je gewoon even heel lekker los gaan op deze muziek.

Ollie
Ben het met olaf eens, t is toch mooi om op een stapavondje een lekker hardcore nummertje te draaien hehe, kan je echt ff helemaal los gaan!

avatar van nuf
nuf
Dikkeolaf schreef:

zelfs voor het helemaal los gaan vind ik angerfist echt helemaal niks, wat een hersenloos gebonk.. geef mij maar tekno, zover ik de muziek ken is het deze vorm van hardcore die veel relaxter en slimmer overkomt.

ik ken niet alle nummers dus ik geef geen cijfer.

avatar van Onderhond
nuf schreef:

Als het gaat over "helemaal los gaan" zit ik niet echt te wachten op relaxtere, slimmere muziek eigenlijk.

Angerfist is gewoon te soft

avatar van Leonard91
Angerfist vind ik stiekem eigenlijk wel leuk, eigenlijk helemaal niet zo stiekem gewoon openlijk. Tis natuurlijk niet echt hoogstaande muziek, maarja, wel lekker beuken. Hard genoeg voor mij. een 3*

Goed album van Angerfist, maar niet te vergelijken met Towards Isolation. Begrijp mij niet verkeerd, want dit album vond ik ook best te pruimen.
Ik zet ze graag even op een rijtje voor jullie:

Goede nummers:

+ Bonified Alkoholik Musik Making Muthafucka.
+ Maniac Killa.
+ The Number.
+ Killerfist.

Mindergoede nummers:

- Necroslave.
- Break Society Down.

Necroslave vond ik gewoon echt slecht en Break Society Down kon mij ook maar nauwelijks bekoren.

Cijfer: 3,5*!

Even wat oude koeien weggebezemd.