Pax & Pry - A Day at the Office (2007)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Intro (0:44)
  2. A Day at the Office (3:42)

met Kypski

3. True and You Know It (2:13)
  4. Straightened Out (2:35)

met Trashmaster T

5. Recognize (3:11)
  6. May March (2:37)

met Dibbe

7. B(ack) Again (3:43)
  8. The Busttrough (2:45)

met Sjam

9. From the NL with Love (2:24)

met Gumshoe

10. Bless You (2:21)
  11. Make Shit Right (3:52)
  12. I'm Done (2:46)
  13. Wanna Know (2:36)
  14. Sleep (3:10)
En weer een stukje Neerlands trots. Vette producties met aardige vocals(het Engels-accent begint na een tijdje een beetje te iriteren). Onnederlands volwassen hip-hop.

avatar van Shinobi
Zojuist via de Luisterpaal gehoord en ik moet zeggen dat dit wel een relaxed album is, al heb ik nog nooit van Pax & Pry gehoord.
Beats zijn in orde, rap ook, eigenlijk lekkere chill muziek die soms weleens wat eentonig kan worden.

Ik geef 'm 3, 5 sterren.

dion_odinot
Wat een lekker plaat van pax & pry.
Eigenlijk hun 2 album, Wan ze hebben met hun hiphop-live band illicit al een album uitgebracht.

Zeer vervrissende Hiphop, en ook nog eens van Nederlandse bodem.
Ik geef nu een 3,5. het is net geen 4 want het is iets te eentonig. en er staan een paar mindere nummers op.

7 Maart komt hun nieuwe album uit, en ik kan niet wachten!

Mb.
Voor Nederlandse begrippen betreffende Engelstalige hip-hop is dit toch echt wel een kwalitatief plaatje te noemen, met single "True And You Know It" als pareltje. En dit alles wordt ook nog is gratis aangeboden op hun site, als dat niet sympathiek is!

Ik zit te twijfelen tussen een 3 en een 3.5, maar ik ga toch voor laatstgenoemde vanwege die knaller van een track genaamd "True And You Know It". Wat kan ik zeggen.. ik heb een zwak voor fluitjes, haha?

avatar van Shelter
Dit is echt een vet album en zoals eerder gezegd eindelijk eens een nederlandse groep die wel normaal engels kan en niet van dat ik-klink-zo-nederlands-engels-rap.
Alle nummers klinken alleraardigst maar ik vind de houdbaarheid van het album niet super lang. 3,5*.

avatar van MAS
MAS
Helemaal eens met bovenstaande reacties. Een van de betere Engelstalige acts in Nederland.