Mecano - Those Revolutionary Days (2007)

Label: Mutantjasz

12. Essential Years
  13. Necropolises and Poem Necropolis [Textended Version]
  14. Essential Years and Poem Revolution [Textended Version]
avatar van reptile71
Interesse is gewekt door een mailtje van Red Sun... Ik ga dit eens opzoeken...

avatar van the viking
Ook een mailtje gekregen van Red Sun Records. Rients (Rainmachine) kan vast al wel iets over vertellen over dit nieuwe album.

avatar van reptile71
Vast wel, maar ik luister liever zelf

avatar van shinybeast
vroeger was alles beter...

wie die 2 vinyl-Ep's uit 1980!! nog kan vinden weet wat ik bedoel

het nummer untitled verwijst letterlijk naar die tijd.

( voor de laatbloeiers; integraal opgenomen op verzamel cd 1/2 universe uit 2002)

avatar van reptile71
Ja zeker Untitled is meesterlijk!
Maar deze mag er ook zeker wezen.

avatar van Alicia
Er staan al jaren een aantal geweldige nummers in de diverse afspeellijsten en nog ben ik niet wakker. Nu maar eens een heel album opgezet van deze Nederlandse band. Wel jammer dat ze zo vaak worden verward met de Spaanse Mecano.
Op dit album wordt vakkundig gemusiceerd, de liedjes zijn fijn en soms erg meeslepend. De zanger heeft een hele mooie warme stem. Ik ga de muziek van de Hollandse Mecano nu eens een keertje echt uitpluizen, want dat verdienen ze!