3T - Identity (2004)

met Siggy Jackson

3. Guilty (3:42)
  4. I Appreciate (5:05)
  5. Party Tonight (3:51)
  6. Stubborn (It's a Shame) (3:43)
  7. Stuck on You (3:33)
  8. Without You (3:54)
  9. Disappeared (3:29)
  10. They Say (3:57)
  11. Someone to Love (5:32)
  12. Thankful (4:01)
  13. Sex Appeal [Organized Playas Remix] * (3:48)
  14. Stuck on You [Smooth Mix] * (4:00)
avatar van Raul
Ze hebben tien jaar later nóg een album gemaakt?!
Goh, dat heb ik nooit geweten...

avatar van Arrie
Stuck On You is volgens mij toch wel een redelijk grote hit geweest.

avatar van Shelter
stuck on you, wel grappig nummertje...
ook enige nummer dat ik ken van het album, deze jongens hebben geen talent of zo gewoon geluk dat ze in de juiste familie geboren zijn.

avatar van Arrie
Het is overigens een cover van Lionel Richie. Dit is het origineel. Ook een hit geweest.

Music & Me
Wie heeft trouwens bedacht dat op track 2 Michael Jackson mee zingt? Dat is Siggy, het zoontje van Jackie. Het lijkt niet eens op Michael. Heb het gecorrigeerd. Moet alleen nog geaccepteerd worden.

avatar van NewYorkCityLight
Stuck on You vond ik wel leuk. Maar wel jammer dat het dan weer een cover is.

avatar van Damita
Povere come-back met dit album... Stuck On You is wel ok... maar de versie van Lionel Richie is beter...

avatar van ThePrinceOfPop
Net als hun 1e album is deze ook heerlijk. Lekkere nummers, frisse sound en de zang is zeker meer dan goed.
Ik weet niet of deze echt beter is dan de 1e, die ik nu 4 sterren geef, maar die heb ik al een hele lange tijd niet geluisterd. Die ga ik binnenkort weer luisteren en dan zien we wel of ik mijn ster verhoog.

Ook bij 3T heeft de jongste de mooiste stem netals bij The Jackson 5.

avatar van lennon
0,5
Nog een veel dikkere draak dan zijn voorganger.

Niet alles wat Jackson heet wordt goud, das wel duidelijk.

Gelukkig hebben de heren dat nu zelf ook bedacht.