Cutting Crew - Grinning Souls (2006)

Label: Hypertension

1. Shot of Democracy (5:05)
  2. Hard on You (3:17)
  3. Apparent Depth (4:42)
  4. No Problem Child (6:13)
  5. Silhouette (3:42)
  6. Boomerang (3:14)
  7. Grinning Souls (6:41)
  8. Left of Heaven (4:03)
  9. Understudies (4:34)
  10. Get Up and Get over It (6:50)
  11. Capture (2:00)
  12. Lauren's Theme (4:22)
avatar van Jester
Goh, ze bestaan nog! Of weer? En jij kent het album, Snakeskin?

avatar van VanDeGriend
Stem plus bericht verwijderd

avatar van vigil
Verrassend album, heeft weinig tot niets meer te maken met The Scattering of de grote hit. Een hoog indie, gitaar en soms zelfs proggehalte. Helemaal niet verkeerd.

Ja best een goede plaat idd. Heeft weinig meer te maken met I just died in your arms, meer een regulier popalbum met de mooie stem van Eede en songmateriaal wat wel iets doet denken aan de betere albumtracks op the Scattering. Voor de fans zeker de moeite waard. Het begint heel melig met een intriest muziekje waarna gelach uitbreekt. Mooi eerbetoon aan de overleden McMichael, de partner in crime van Eede in hun 80s hoogtijdagen. Hij wordt gemist, ook muzikaal. Ik heb trouwens een andere versie waarin Grinning Souls de titel van de artiest is. Apart. September komen ze naar de boerderij! Ga dat zien, deze onderschatte band.