Grind Minded - Domestic Violence (2007)

geen stemmen

Label: Open Grave

1. Domestic Violence (3:32)
  2. Killing Spree (2:44)
  3. Chemical Peeling (3:45)
  4. Morbid Fascination (5:02)
  5. Sweet Sweat (4:28)
  6. Impaled with a Grin (4:17)
  7. Voices (4:38)
  8. Payback Time (3:25)
  9. Stalker (3:10)
  10. Trigger Happy (3:15)
avatar van nlkink
Nee maar.......Grind Minded uit Assen! Mijn broer was van 2003 tot en met 2009 de zanger van deze formatie. Nou ja, zanger........grunten heet het geloof ik. Knetterharde metal, alsof er een vrachtwagen door de huiskamer reed. Na een paar in eigen beheer uitgebrachte CD's (https://www.discogs.com/artist/1494654-Grind-Minded) was dit hun tweede voor een echt label opgenomen album. Er was zelfs sprake van een kleine Amerikaanse tournee maar dat liep binnen de kortste keren vast nadat bleek dat men in Amerika niet gecharmeerd was van het feit dat één van de groepsleden ooit een schermutseling met de wet had gehad. Vervolgens brak er een periode van bezettingswisselingen aan en uiteindelijk viel de groep uitelkaar.
Dit album beschouwen de groepsleden ook meteen als hun beste. Er is erg veel energie in gestoken. Jammer dat de groep er niet verder mee is gekomen.

avatar van trebremmit
De basgitarist heeft nog een tijd in God Dethroned gespeeld, en de drummer ken ik van vroeger.

Ik zie dat je broer als bijnaam Skinpeeler had.

Grind Minded - Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives - metal-archives.com

avatar van nlkink
trebremmit schreef:

Ik zie dat je broer als bijnaam Skinpeeler had.

Had?!? Zijn email adres begint nog altijd met 'Skinpeeler'.

Dank voor de link. MuMe is completer qua (ex-) leden