Hollands Hakkûh (1993)

Dance
Label: Arcade

1. Haardcore - Hakken (5:00)
  2. Music Vandals - Hoppa (4:30)
  3. Rotzooi - Poep op Je Buik (3:14)
  4. Underground Nation of Rotterdam - Ik Wil Dansen (4:15)
  5. The Prophet - Egotrip (Ikke) (4:45)
  6. De Vakantieman - Gezellag He (3:30)
  7. Vitamin - Alice in Donderland (3:46)
  8. De Gabbers - Rubbish (3:31)
  9. R.I.S.P. - Tieten van Rotterdam (3:44)
  10. Euromasters - Alles Naar de Kl##te (2:58)
  11. Hairspray i.s.m. De Gabbers - Best Wel Kut [Kut Mix] (3:53)
  12. De Gabbers - Wakker Worre (4:05)
  13. Rennuh - Woef! Woef! (3:16)
  14. Euromasters - Hou Je Bek (3:15)
  15. Oochie Oochie Cartoon Club - Pin-Ochio (4:02)
  16. Haardcore - Jolie Jumper (4:37)
  17. De Gabbers - Matje (4:11)
  18. Euromasters - Noiken in de Koiken (3:06)
Pa ik wil een mat!

Dít waren nog eens tijden.

avatar van T.O.
Verenigde Staten?

Hahaha, dit ken ik nog! Ach, nostalgie, maar echt goed is het natuurlijk niet....:D

avatar van Tommeh
hahaha

Ik heb hier nog ergens Hakkûh en Flippûh 3 liggen. Zal ik die er ook maar opzetten?

Mik
Wie durft dit een 0,5 te geven? Hobbes!!!

Dít is dé shit man! Je moet het eens komen luisteren hiero met Tovenaar en mij, wedden dat je voor de volle 5 gaat Vermaak ten top!

Ik ga voor een 3,5 (omdat ik toch relatief moet zien he)

Noiken in de Koiken
He Geile moet je poepe!

0,5
Mik schreef:

Wie durft dit een 0,5 te geven? Hobbes!!!

Ik ga voor een 3,5 (omdat ik toch relatief moet zien he)

man, dit was echt het begin van het einde...een van de cd's die er voor gezorgd hebben dat het imago van hardcore compleet verknald werden.

avatar van Goodfella
Je bent ik de war met Gabber Piet en Hakkûhbar Hobbes . Dít is gewoon humor!

avatar van BoordAppel
Hakkûhbar was ook humor. Alleen daar hadden ze t wel bij 1 nummer moeten laten.

dit is trouwens de gecens. hoes, ik heb nog een zonder geel badpak...was 1 van de eerste denk ik en er zal wel weer over geklaagd zijn door een paar pappies en mammies

hans vd togt schreef:

Dat klopt, de originele hoes was zonder badpak.

Corrigeer waar u wilt .

Neh, sommigen kunnen daar niet mee omgaan

Dit is inderdaad zo'n zwaar waardeloos product die ik toch heb grijs gedraaid vroegûh

avatar van Sir Odolf III
Sseagal schreef:

Dat klopt, de originele hoes was zonder badpak.

Toch bizar, want die preuts bedekte boezem staat toch in schril contrast met die kerel met die bijl in zijn harses. Maar ja, ondanks dit euvel kan ik er toch wel om lachen!

avatar van Eddie
HAHA dat ik dit nog eens tegenkom, deze had ik een jaar of twaalf gelden op bandje, ik was toen 13

Amsterdam waar ligt dat dan, een goed muziek is Rotterdam, mooie wijfe mooie grieten allemaal met dikke tieten, wat ik wil en wat ik ruik is poep op je buik

avatar van Sjaan
Dit zijn allemaal classics,toen ook nog enigszins orgineel bedacht. Daarna was het toch meer van hetzelfde...

1,0
Dit heb ik nog ergens liggen.
Vond het toen wel geinig maar als ik er nu aan terug denk, vind ik het toch best wel vreselijk erg, hoor!

je heb er ook noch een naakte verzie van

avatar van aphexfreak
alice in donderland! geweldig!

. Rennuh - Woef! Woef!

avatar van YoG
YoG
Noiken in de KoikenNoiken in de KoikenNoiken in de Koiken.. ha geweldig !!

Deze speelde we af met de speakers bungelend uit het raam naast een drukke straat
dikke lol

Gewoon erg veel mee vermaakt, daarom een hoog cijfer !

avatar van Hardcoremaster
Dit was echt lachen vroeger...hoor iedereen over de hoes, ben nog nergens een woord tegenkomen over die vreemde Vuurtoren op de ongecens, versie

Deze is ook super

Amsterdam, Rotterdam ik weet allebij nie waar dat lich of da de bastaard!! Huuu peard....

Ook als een de remake gehoord van Neophyte & Evil Activities..die beukt zeg!!

De track van de vakantieman is ook super...waar later weer een slap aftreksel van werd gemaakt!!

Hé geilerd moet je poepe..aaaarrrrgh aaargghhhh!! (dat stemmetje!! )

Leuke herrineringen aan deze cd.

avatar van GrafGantz
Noem je nu echt de Euromast een "vuurtoren"?

avatar van Hardcoremaster
Hehe Sorry...was ik ff vergeten

Leidenaar187
Ik dacht dat ik deel 3 had van hollands hakkuh maar deel 2 of 3 staat niet eens op deze site dus nu twijfel ik..

avatar van B.Robertson
Deze onlangs gekocht samen met "Gabber Gezwabber". Die laatste is een miskoop maar "Hollands Hakkûh" vind ik best wel een geinig album, het hakt wel lekker door en er zit niet teveel melodie in. Ik moet het nog wat vaker horen om de favorieten eruit te vissen, maar 't album opent wel goed, heel wat beter dan die flop van "Gabber Gezwabber" die niet snel tot een nieuwe draaibeurt komt.