Metro Area - Metro Area 7 (2007)

Electronic
Label: Environ

1. Ready My Mind (5:36)
  2. Read My Mind [Instrumental] * (5:36)
  3. RMM Special Dub (3:24)
  4. Erodyne (5:30)
avatar van John Doe
toch weer best een gave disco/house release. Het blijft fris klinken hun geluid terwijl er tegelijkertijd een heel mooi oud gevoel inzit, vooral in deze release. Een heerlijke begin jaren '80 sfeer waar je goede kriebels van kunt krijgen. De Michael Jackson achtige vocalen op de originele versie van Read My Mind staan me niet zo aan, gelukkig is er een instrumentale versie op de mp3 release. Erodyne is ook mooi.

avatar van T.O.
Ik vind die vocalen nog geen eens zo heel slecht gedaan, je kunt je er nu zelfs wel een clip bij voorstellen Erodyne is erg lekker met zijn over -the-top geluiden. Toch horen beide nummers na de eerste paar luisterbeurten niet tot het beste MA-werk.

elrayo
Erg leuke EP, precies waar ik naar op zoek was na wekenlang Take a Chance van Mr. Flagio te hebben gedraaid. Heerlijke disco nummers die, net zoals John Doe al aangeeft een heerlijke '80 sfeer bevatten. Aan de vocalen kan ik mij ook niet storen.

avatar van T.O.
Toch maar even opgehoogd deze. Echt goede producties weer, blijft me toch verbazen hoe Metro Area zo'n sfeer perfect kan neerzetten. Volgens mij zouden ze ook moeiteloos een crossover publiek moeten kunnen bereiken.

Kan niet wachten tot volgende week in Trouw