Kylie Minogue - Greatest Hits (1992)

Australiƫ
Label: PWL

1. I Should Be So Lucky (3:24)
  2. Got to Be Certain (3:20)
  3. The Loco-motion (3:13)
  4. Je Ne Sais Pas Pourquoi (4:01)
  5. Especially for You (3:58)
  6. Turn It into Love (3:37)
  7. It's No Secret (3:59)
  8. Hand on Your Heart (3:51)
  9. Wouldn't Change a Thing (3:15)
  10. Never Too Late (3:23)
  11. Tears on My Pillow (2:28)
  12. Better the Devil You Know (3:55)
  13. Step Back in Time (3:06)
  14. What Do I Have to Do (3:44)
  15. Shocked [DNA Remix] (3:10)
  16. Word Is Out (3:35)
  17. If You Were with Me Now (3:12)
  18. Give Me Just a Little More Time (3:07)
  19. Fine Feelings (3:53)
  20. What Kind of Fool (Heard All That Before) (3:42)
  21. Where in the World? (3:34)
  22. Celebration (3:55)
Ach, achteraf gezien toch wel grappig deze hits. Je moet ze niet te vaak horen dat is het enige. Het zijn haar laatste cd's die eigenlijk pas interessant werden. Dat zijn gewoon goede pop-albums.
En goede popmuziek hebben we vaak hard nodig in de hitparades

Beetje jammer dat Confide in me en Put yourself in my place er niet op staan. Het waren misschien in Nederland dan geen grote hits, maar het warne wel uitstekende singles.

avatar van GrafGantz
herman schreef:

En het waren ook hits uit 1994, dus om die nu op een verzamelaar uit 1992 te verwachten