Lene Marlin - Twist the Truth (2009)

Noorwegen
Label: EMI

1. Everything's Good (3:43)
  2. Come Home (3:59)
  3. Here We Are (3:26)
  4. Story of a Life (3:01)
  5. You Could Have (3:48)
  6. I'll Follow (4:07)
  7. Learned from Mistakes (5:46)
  8. Have I Ever Told You (4:04)
  9. Do You Remember (3:26)
  10. You Will Cry No More (2:43)
avatar van HungUp
fijne plaat, anders dan we van lene marlin gewend zijn. dit keer gebruikt ze andere instrumenten en slaat ze qua stijl een andere richting in, toch lukt het haar om toch de lene marlin sound te behouden. en wat een stem om bij weg te dromen.

Ik ben niet bekend met het werk van Lene Marlin dus dit is een kennismaking. Ik hoor totaal niets nieuws en ik heb best wat werk in de kast staan dat hier mee te vergelijken valt (b.v. Sophie Zelmani).
Mooie, verstilde dames pop/folk.
Maar is dat erg? Nee, want het blijft elke keer wel weer genieten moet ik zeggen. Heerlijk om 's avonds laat te draaien en diep de nacht in te duiken, zo ook met dit Twist the Truth. Dat het dan allemaal al eens eerder gedaan is maakt niet uit.