Skin - Fleshwounds (2003)

Label: EMI

1. Faithfulness (4:03)
  2. Trashed (4:23)
  3. Don't Let Me Down (3:30)
  4. Listen to Yourself (4:46)
  5. Lost (4:12)
  6. The Trouble with Me (3:35)
  7. I'll Try (3:55)
  8. You've Made Your Bed (3:55)
  9. As Long as That's True (4:11)
  10. Burnt Like You (2:24)
  11. 'Til Morning (7:18)
Deze cd heeft een beetje het euvel wat veel artiesten hebben nadat ze hun band hebben verlaten: de meerwaarde die de band had ontbreekt. Hier merk je dat ook wel. De scherpe randjes ontbreken, en dan bedoel ik niet dat dat komt omdat deze cd rustiger is dan haar werk met Skunk Anansie, maar het klinkt allemaal net iets te gladjes.
Verder vind ik wel dat ze een goed album heeft afgeleverd.

Ken het album niet, maar ze stond in het voorprogramma van Robbie Williams in de ArenA en het rockte als een gek!

Ontzettend lekker CD.

Heel erg sexy op een slow manier...mooie herinneringen aan.

Wie kan mij meer/andere muziek cd's zoals dit aanraden??

Welke andere titels/artiesten..

Zwoel is het woord dat ik zocht eigenlijk

BEREEEEEEEEE MOOI, tis niet het album van de eeuw en van melodieën zeker niet de origineelste maar het geheel maakt het een prachtige cd, vooral lost

in één woord practig!4.5!enkel deze cd kan mij echt boeien,haar nieuwe 'FAKE CHEMICAL STATE' zegt mij niet zoveel.met fleshwounds heb ik veel toffe momenten beleeft en langs ene kant vind ik het wel een beetje spijtig dat ze met 'FAKE CHEMICAL STATE' terug meer de richting is gaan kiezen van skunk anansies!indertijd van fleshwounds zat ze een beetje in een depressie wat goed te horen was.....mooie,rustigere,melancholise pijnlijke nummers! ze voelt zich nu terug beter en dat is te merken .......GEEF HAAR DE PIJN ,WIE weet MAAKT ZE DAN NOG EENS ZO'n album

avatar van FunkStar
Faithfulness is het enige nummer van de CD wat ik goed vind! Vind toch het werk van Skunk Anansie VEEL beter dan haar solowerk..Jammer!

avatar van Devoo
Faithfulnes is het enige nummertje dat ik ken, maar dat is wel een fijne song. Ik zal hier wel eens achterna gaan!

avatar van nognooit
Deze cd vond ik ten tijde van de release enorm goed, maar heb 'm sindsdien eigenlijk niet meer beluisterd. Binnenkort breng ik daar maar eens verandering in.

Ik heb deze cd trouwens met een andere hoes en bij ontbreekt nummer elf?

avatar van Joeri_000
het eerste nummer is zooo verschrikkelijk mooi en daarna kachelt het een beetje voort.. prachtige stem.. zit nog wat meer in vind ik.. een krappe 3,5